''You feel mostly inspired while you're living YOUR life''

''You feel mostly inspired while you're living YOUR life''

beauty and confidence begins the moment you decide to be yourself


— Coco ChanelCoco Chanel

Jezelf mooi vinden en voelen start vanaf het
moment dat jij beslist jezelf te gaan zijn.

Vanaf het moment dat jij jouw waardigheid gaat erkennen.

Vanaf het moment dat jij jezelf het
beste gaat gunnen voor joú.
Gaat doen wat er voor joú werkt. 
 Omdat je het jezelf waard vind.

Vanaf het moment dat jij beslist jezelf
te accepteren, te omarmen
en tot expressie durft te komen.

Vanaf het moment dat jij in lijn gaat leven met jouw waarden,
behoeften en verlangens. 

Vanaf het moment dat jij jezelf
gaat zien en ZIJN

JA! Dit wil ik

Je leert jezelf beter kennen, 
je leert jezelf liefhebben voor wie jij bent, je leert jezelf authentiek te uiten. 
Je leert meer jezelf te zijn én ontvangt waanzinnige foto's die dat bevestigen.

Waarom dit
maand traject

tijd om te stralen

Intentionele fotografie is mijn eigen ontwikkelde methode, ontstaan uit mijn passie voor coaching, fotografie en women empowerment. Het is een creatief inzetbare methode welke bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling. Intentionele Fotografie draagt bij aan zelfbewustzijn tot zelfexpressie. Het belichamen wie je werkelijk bent.

Het is een bewezen waardevolle manier om jouw authentieke versie te ontdekken en te belichamen. Om in jouw authentieke energie en kracht leren staan. Een combinatie van coaching en fotografie.

Ik coach je naar de kern van je bestaan, kennis te maken met jouw pure, unieke ZIJN en vervolgens van daaruit te shinen. Te stralen. Te leiden. Impact te maken door te zijn wie je werkelijk bent. Dat is wat intentionele fotografie doet. Jouw authenticiteit, jouw eigen kracht herkennen, erkennen, voeden, en het bemoedigd je om tot expressie te komen. Tijdens de fotoshoot maar ook in jouw dagelijks leven.

Intentionele Fotografie is een proces op zich. Het levert je niet alleen mooie foto’s op. Het is transformerend. Het is een boost voor je zelfvertrouwen. Je leert ruimte in te nemen en in je grootsheid te stappen — in het dagelijks leven. Je leert authentiek leven en leiden. Het doet iets voor de rest van je leven. 

Wat is intentionele fotografie?

ervaringen van anderen


Intentionele Fotografie is voor iedereen op een bepaald moment in zijn/ haar leven een waardevol proces. Een volgende stap in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

voor wie?


— De bewuste ondernemer die niet alleen authentieke foto’s van zichzelf wilt waarmee hij/zij klanten aantrekt die in lijn liggen met wat hij/zij zelf uitstraalt, maar zich ook beseft dat investeren in jezelf hand in hand gaat met ontwikkeling op business gebied. 


— De bewuste vrouw die al 10 jaar met veel passie en enthousiasme bezig is met persoonlijke ontwikkeling en Intentionele Fotografie ziet als een kans om weer een laag van zichzelf af te pellen. Naar een next level gaan.  


— De vrouw die angst ervaart. Niet alleen voor de camera, maar in vele situaties in haar leven. Angst om zichzelf te laten zien. Op werk, tijdens vergaderingen, maar ook tijdens verjaardagen is zij angstig om haar ruimte in te nemen. Om haar stem te laten horen. Misschien ook wel in vriendschappen of relaties. Dat terwijl ook zij vol zit met potentie, waardigheid en impact wil maken


— De vrouw die in een sabbatical zit. Wanneer je even niets ‘’moet’’, wanneer je als het ware even niet word afgeleid door alle rollen en invullingen/ verplichtingen, wat blijft er dan over? Wat komt er dan naar voren. Vraag in fase; wie ben ik nu? Uitnodiging om weer even bewust stil te staan en te verhelderen; wat is mijn basis, waar sta ik voor, wat wil ik werkelijk? — De vrouw die kampt met onzekerheden en zichzelf klein houd. Tijd om te gaan herontdekken wat diegene uniek maakt. Wat diegene authentiek maakt. Om zichzelf te gaan omarmen. Leren accepteren en lief te hebben.  — De vrouw die het leven wilt vieren. Iets heeft overwonnen. Bijvoorbeeld een ziekte. Haar 2.0 leven nu wilt vieren. Dankbaarheid op 1.

— De vrouw die over veel zelfkennis beschikt, maar bij wie de actie uitblijft. In actie komen, de boel integreren, dat blijft vaak liggen. Daar ligt een drempel voor. Tijd om daar samen eens overheen te stappen. 


— Proces van ongeveer 4 weken 
— Coachingsessie voorafgaand:
bewustwording & zelfkennis vergroten
— Inspiratiebord & styling advies
— Intentionele fotoshoot op locatie
— Coachingsessie naderhand: foto reveal & integratie
— Jouw persoonlijke online fotogalerij waaruit jij zelf 20 beelden mag kiezen 
— Je ontvangt ook een fotoprint naar keuze. Een tastbare reminder aan wie JIJ bent


wat houdt dit maandtraject in?

wat houdt het maandtraject in?

YES dit is precies
wat ik zoek

neem het niet van mij aan...

Dit wil ik

Ik verbind een creatief inzetbare methode - fotografie -  aan het stuk zelf kennis vergaren en bewustzijn vergroten. Om te oefenen in het jezelf te zien en te zijn. Om te DOEN. Een positieve ervaring opdoen in hoe het is om jezelf te zijn. Om er te staan. Te stralen. Vanuit echtheid. In jouw authentieke energie. Gegrond, zelfverzekerd, jezelf, ZIJN. In het proces van intentionele fotografie ga jij zelfkennis vergaren middels mooie methoden. En vanuit die basis, jouw fundament, tot expressie komen zowel tijdens de fotoshoot, als in het vervolg, jouw dagelijks leven.

Dit is een investering in jezelf. In jouw basis en zal uitwerking hebben op alle gebieden in je leven. De investering voor dit transformerend proces bedraagt:

€1111 incl. btw


*exclusief meerkosten locatie & KM vergoeding


investering

stap hier in jouw maandtraject


Gun jij jezelf die shift te maken?
 

Is dit jouw volgende stap?

let's go