'Het mooiste wat je kunt worden,
is zijn wie je bent

Het is de bedoeling dat jij je in de basis goed voelt. Je waardig voelt, floreert door het leven, vervulling ervaart en je unieke potentie benut. Het is de bedoeling dat jij je energiek voelt in wat je doet en impact maakt door te ZIJN wie je bent. Niet ten koste van je gezondheid, maar dankzij jezelf te kennen en goed voor jezelf te zorgen. Dankzij in lijn te leven met je waarden en behoeften en zo jouw hartsverlangens realiseert.

Toch is dit vaak niet de realiteit, en waarschijnlijk ben jij nog een beperkte versie van jezelf. Er speelt veel onzekerheid, angst, onrust, spanning, en vermoeidheid onder ons. Men loopt vast, ervaart weerstand, fysieke en emotionele klachten… Ik vind dat niet gek, het is helaas en simpel gezegd logisch(!!) dat we in grote getalen uit verbinding raken met onszelf, wegens allerlei redenen en factoren van buitenaf. Doodzonde.

De vraag is; wat doe je ermee? Het kan werkelijk anders.

Mijn naam is Pauline, ik ben professioneel coach en ik houd mij fulltime bezig met authentiek leiderschap & welzijn. Ik coach en support je in het (her) ontdekken van jezelf. In het creëren van een leven waarin jouw behoeften en waarden de basis zijn. Jouw (enige) duurzame leefstijl. Jouw authentieke leefstijl. 

ZIJN
volledig jezelf
moedig en veerkrachtig


Onthoud... ''het mooiste wat je kunt worden, is ZIJn wie je bent.''


WELKOM

Ik support je in het proces naar authentiek leven en leiden.

ZIJN wie je bedoelt bent te zijn voor een vervullend leven.

laten we kennis maken

Of jij nu verlangd naar...



Rust in je koppie of lijf

Energie, passie, vuur

Basis van zelfvertrouwen

Realiseren van dromen

Moed

Vrij gevoel

Veerkracht

Balans

Vitaliteit

Diep gevoel van tevredenheid
en betekenis

Ik bied je de oplossing

Ik bied je de weg

Ik bied je wat je nodig hebt


Ik zie je nog voordat jij jezelf echt ziet. Ik zie de authentieke jij die nog wat bedolven zit onder ruis waar je op dit moment zelf even niet uit komt.

ik zie de ruis op de lijn. ik zie wat jou nog belemmert en ik sla gemakkelijk met jou die brug van A (nu) naar B(eter).

Dus of jij nu flink tegen jezelf aanloopt, in een burnout zit OF je nóg lichter, vrijer, en krachtiger wilt voelen en je potentie volledig wil benutten...

Ik ZIE jou